STOLARIJA

Drvena stolarija

Drvena stolarija vrhunskog kvaliteta. Vršimo izradu drvene stolarije po standardnim merama i po meri kupca.

Drvo kao ekološki materijal daje prostoru toplinu i deluje dekorativno. Radi sto manjeg gubitka toplote za drvenu stolariju koristimo termoizolaciono staklo visokog kvaliteta pa se na taj način gubitak toplote smanjuje ma minimum. Osim toplotne izolacije naša stolarija će vas iznenaditi i vrhunskom zvučnom izolacijom. Boravak u vašem stambenom prostoru sa našom stolarijom predstavljaće pravo zadovoljstvo. Vrhunska obrada i visok kvalitet drveta omogućava lako i jednostavno farbanje stolarije.

Steffes vrata

Ako su vam potrebna kvalitetna sobna vrata, onda su vrata od hrastovog furnira idealno rešenje. Ova vrsta sobnih vrata je široko rasprostranjena zbog lake izrade, niske cene i visokih performansi. Ekološki su prihvatljive i pošto su napravljene od drveta, ne predstavljaju rizik za zdravlje. 

Ponuda vrata

U ponudi imamo vrata sa jednim ili više dekorativnih panela, takođe, moguće je i izraditi unutrašnja drvena vrata sa integrisanim staklenim panelima. Steffes sobna vrata su standardnih dimenzija, sa mogućnošću izrade po nestandardnim dimenzijama. Unutrašnja vrata od hrastovog furnira su jednostavna, lagana i spremna za montiranje. Sobna vrata od hrastovog furnira su pogodna za farbanje. Najbolja jeftina sobna vrata su vrata od hrastovog furnira.

Izrada sobnih vrata

Sobna Vrata, koja izrađujemo u Steffes doo, su od hrastovog furnira, standardnih i vanstandardnih dimenzija.

Kod nas je sve moguće, samo je potrebno da se dogovorimo, koja Vam vrata trebaju, od ponuđenih standardnih dimenzija, ili je pak potrebno raditi nova vrata, prema dimenzijama Vašeg prostora, namenjenog za otvor, tj vrata. Možemo da uradimo vrata sa otvorom za staklo i oplemenimo Vaš prostor. U slučaju da Vam je štok vrata ispravan i moguće je postaviti krilo na njega, možete kupiti samo KRILO ZA VRATA. Birajte, jer su sve opcije otvorene i svi dogovori uz konsultacije sa našim stručno osposobljenim majstorima, mogući.

Sobna vrata akcija

Nudimo popust na količinu sobnih vrata. Ukoliko Vam je potrebno da zamenite sva unutrašnja vrata u kući, stanu ili vikendici, znajte da Vas očekuju akcijske cene sobnih vrata. Pogledajte našu ponudu i pošaljite nam upit.

Kvake

Steffes nudi i sve vrste metalnih i plastičnih kvaka. Kupuju se na komad, širina cilindra 1 cm.

View the embedded image gallery online at:
https://www.steffes.rs/index.php/stolarija#sigProGalleriaa4ebbfdd17

DPR STEFFES

Proizvodnja:
Brekovo bb, 31230 Arilje
+381 63 528 668

Prodaja:
Smederevski put br.5, Beograd
+381 65 528 66 88

Zrenjaninski put br.128b, Borča
+381 63 54 77 11

Bulevar JNA 32 - Voždovac - Jajinci

Ugrinovački put 35v
11080 Zemun (Altina) 
+381 63 528 333

Fax: +381 11 29 80 861
E-mail: steffes.arilje@gmail.com
Web: www.steffes.rs

STATISTIKA POSETA

0095141
Danas
Ove nedelje
Ovog meseca
UKUPNO:
13
152
2770
95141